Læsestof

Her har jeg samlet en bred vifte af nyttige artikler om hundetræning og samarbejdet med både hvalpe og voksne hunde. Jeg har også inkluderet en række interessante bøger, der kan støtte dig i din træning med din hund. Dette er en samling af forskellige metoder og tilgange til træning, men det fælles træk er, at vi altid træner med motivation, masser af leg og en positiv tilgang til arbejdet med din hund.

Du skal være medlem af familiehund.dk for at se vores artikler. Bliv medlem.

Curlinghunden

Curlinghunde bryder sig ofte ikke om at blive sat i bur eller blive efterladt alene. I situationer hvor hunden ellers kunne ved egen indsats bliver den hjulpet af ejeren. En god artikel fra Anne.

Hundens stress spand

Alle hunde har en stress-spand. I løbet af dagen fyldes den med alle former for indtryk. Størrelsen af spanden afgør hvor meget hunden kan klare inden den stresser til.

Hundesprog

Forfatterens argument er, at en hund i virkeligheden er en ulv, som du har inviteret ind i din stue. I bogen argumenterer hun for, at udnytte den viden til en fordel, i arbejdet med hunden.

Fra hvalp til voksen

Familien Fuglsbjerg har haft mange hunde, men især schæferen har gjort stort indtryk på familien. Ole Fuglebjerg har samlet denne artikel med gode råd om hvalpens opvækst.

Leg med din hund

Mette arbejder fantastisk med sin hund. Han er en Springer med højt drive. Det har været et stort aktiv for Mettes, at sætte leg i fokus. Her kan du læse hendes oversættelse af en engelsk artikel om emnet.

Med snuden i sporet

Ikke en bog om træning, men en bog om politiets arbejde med trænede hunde. Bogen beskriver det arbejde som engagerede politifolk lægger i at udvikle egenskaber ved hunden.

Humper din hund?

Nogle hunde, både hanner og tæver, humper på alt og alle. Bamser, arme, bordben eller andre hunde. Gør din hund det skal du straks gribe ind. Den adfærd viser, at din hund er meget stresset.

Hunden trækker

Forfatteren er adfærds-specialist og ejer af Lupo Hundecenter i Fredericia. Han har skrevet denne fine artikel, om grunden til at vores hunde trækker, hvis ikke de lærer en anden adfærd.

Hunden i hverdagen

Som adfærdskonsulent har Irene Jarnved erfaring i at kortlægge både ejer og hunds adfærd. Bogen er en brugsbog for hundeejere, der vil forebygge problemer.
Ikke flere artikler.

Log ind på familiehund.dk

Er du endnu ikke medlem? Bliv medlem.

Bliv en del af nyhedsbrevet