Hvalpehold

Hundetræning i Vildbjerg

Hundetræning i Vildbjerg

Når du går på hold i DCH eller andre hundeklubber, så er det ofte ret store hold. Nogle gange når træneren slet ikke at bruge tid på alle deltagere, og man kan stå og føle sig lidt overset.

Det sker ikke på vores kurser. Vi har små hold, hvor der maksimalt er 6 deltagere. Holdstørrelsen afhænger af hundenes alder, og selvfølgelig også det vi skal arbejde med på kurset.

Hos os er hundetræning en passion

Intet kommer af sig selv, det gør resultater med hundetræning heller ikke. På kurserne bygger vi op og retter til. Underviser i metoder og tilgang og giver dig masser af værktøjer. Men vi kan ikke trylle. Derfor forventer vi, at du har tid til, at træne hjemme, mellem kursusdagene. Du skal træne mindst én time dagligt, fordelt i små bidder på 4-5 minutter. Det er dit daglige engagement, som hundeejer, der er sikre et godt resultat og en glad og lydig hund.

Du modtager en bekræftelse på mail. Faktura fremsendes når holdet er fyldt

Du skrives på deltagerlisten nederst indenfor 24 timer

1.695 kr. + gebyr på 25 kr. (6 pladser tilbage)

Praktisk information om træningen

Hvad du skal bruge til træning

Se hvad du og hvalpen kan efter 5 uger

Har du fået en ny hvalp, er det rigtig meget der skal arbejdes med. I løbet af 7 tirsdage, bliver du klædt på til inspirerende leg og samvær med din hvalp. 

Hvalpetræning der virker

På dette kursus vil du møde Jann Guldhammer, som hjælper dig med at komme i gang med en god træning, sammen med din hvalp. Det skal være den samme hundefører, der møder hver gang, en hvalp kan ikke trænes af flere personer, men en engageret hundefører kan guide andre i familien til at arbejde med hvalpen, når hvalpen forstår øvelserne.

Hvalpetræning for begyndere

Holdkursus, der afvikles over 7 tirsdage.

Det vigtigste er at hvalpen har en fest sammen med dig, og oplever de andre hvalpe som venlige. Hvalpene arbejder tæt, på den samme bane, men vi holder afstand for at styrke hvalpenes tolerance. Der bliver ikke fri hvalpeleg, eller snusen til hinanden. Hvalpene skal lære at opholde sig trygt i nærheden af andre hvalpe, men holde fokus på hundeføreren. God socialisering er også at være tæt på fremmede mennesker og hunde, uden fysisk nærkontakt.

Deltagere tilmeldt på august-holdet

Deltager Navn Race
     
     
     

Kan 7 uger gøre en forskel?

Ja det kan det, men du skal også selv gøre en del og træne mindst 1 time dagligt, med de værktøjer og metoder du får ved hver fællestræning, de 7 tirsdage. Den daglige træning deles op i små sessioner, så hvalpen kan sove og hvile mellem leg og træning.

Målgruppe:

Hunde under 7 måneder.
Hver træningssession er på ca. 1 time. Det kræver stor koncentration fra hvalpen, når den skal være på så længe. Vi holder derfor nødvendige lege- og hvilepauser til din hvalp. Det skal på alle måder være en god oplevelse, for både hund og ejer.

Indhold af hvalpekurset

Fakta om holdet

1.695 kr. + gebyr på 25 kr. (6 pladser tilbage)

Du modtager en bekræftelse på mail. Faktura fremsendes når holdet er fyldt

Du skrives på deltagerlisten her over indenfor 24 timer

Log ind på familiehund.dk

Er du endnu ikke medlem? Bliv medlem.

Bliv en del af nyhedsbrevet