Handelsbetingelser

Generelt

Familiehund.dk stiller en abonnement onlinetjeneste, samt engangsydelser til rådighed på familiehund.dk. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og familiehund.dk.

Handelsbetingelserne udgør samlet den aftale, der er gældende mellem brugeren og familiehund.dk.

For at få adgang til betalt VIP medlemskab, ydelser og rabatter, skal brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

Ydelsens omfang

Familiehund.dk udbyder i et abonnement baseret VIP Medlemskab, fri adgang til videoemateriale og andre publikationer om hundetræning på familiehund.dk. Desuden kan der købes enkeltydelser som f.eks. hvalpetræning, coaching, rådgivning eller online coaching. Rabatter, mailservice og ydelser, som er knyttet til et VIP medlemskab, kan kun opnås, i den periode VIP medlemskabet er aktivt. 

Adgang til familiehund.dk

Brugeren skal for at få adgang til familiehund.dk registrere sig i en profil på hjemmesiden. Under cookie- og privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte. Ved registrering må brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalingsmidler.

Ved registrering skal brugeren indtaste et brugernavn og et password. Brugerens login-oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto. Får brugeren mistanke om ulovlig brug af sine login-oplysninger, skal brugeren omgående underrette familiehund.dk, og ændre sit password.

Brugeren må ikke på nogen måde videresælge, overføre eller videregive video eller materiale fra hjemmesiden. familiehund.dk kan påkalde sig et erstatningskrav, hvis brugeren videregiver materialer fra hjemmesiden. Eventuelle tvister skal forelægges ved retten i Herning.

Som bruger af familiehund.dk accepterer du, at hjemmesiden funktionalitet kan være påvirket af overbelastning på internettet eller andre netværksforstyrrelser. Du accepterer, at familiehund.dk ikke er ansvarlig for eventuelle begrænsninger i brugen af hjemmesiden, forårsaget af overbelastning, problemer, svigt eller tekniske fejl.

Gebyrer og Betaling

Ydelser og VIP medlemskab betales i henhold til den til den enhver tid gældende prisliste, der er oplyst på hjemmesiden. Betaling for VIP medlemskab giver adgang til ydelser i én måned, regnet fra betalingsdato.

Brugeren skal udføre betalingen for VIP medlemskab via de af familiehund.dk tilbudte betalingsmidler. Ved betaling modtager betaler en mail, med oplysning om startdato for sit VIP medlemskab. VIP medlemskab forlænges automatisk. Familiehund.dk modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, og mobilepay. Vi tager ikke noget kortgebyr. Betaling hæves på dit betalingsmiddel, i samme øjeblik du godkender betalingen.

Efter betaling er gennemført, har du straks fri adgang til hele siden, samt de aktuelle ydelser og rabatter, VIP medlemskab åbner mulighed for. Alle VIP fordele ophører når medlemskab slutter.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Alle købsaftaler, ordrebekræftelser mv. indgås på dansk og der afregnes i danske kroner (DKK)

familiehund.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med en SSL protokol, hvilket betyder, at dine data er sikre og ikke kan læses af udefrakommende.

familiehund.dk’s URL, er ligeledes krypteret med SSL protokol.

Tilpasninger og ændringer

familiehund.dk forbeholder sig retten til at ændre VIP medlemskab og andre betingelser for brug af hjemmesidens VIP fordele. Ændringen vil aldrig påvirke igangværende VIP medlemskaber, men udelukkende være gældende for nye VIP medlemmer.

Fornyelse af VIP medlemskab

VIP medlemskab på familiehund.dk er et abonnement, som automatisk fornyes ved udløb af hver periode. Vip medlemskab bliver således fornyet automatisk, men du kan naturligvis opsige dit abonnement.

Opsigelse af medlemskab

Opsigelse af VIP medlemskab kan ske på ethvert tidspunkt. Har du ved udmeldelsen et aktivt VIP medlemskab, refunderes dette ikke, med mindre du gør brug af fortrydelsesretten. Se i øvrigt vilkår for fortrydelsesret, i næste afsnit.

Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab på familiehund.dk, skal du gå til opsigelsesdelen under ”MIN PROFIL” under menupunktet “ABONNEMENT”.

Fortrydelsesret

Ved køb af VIP medlemskab til familiehund.dk gives der 14 dages lovpligtig fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder, indtil det øjeblik, du logger ind på din brugerkonto første gang.
Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du inden fortrydelsesfristen udløber, og inden du tager VIP medlemskabet i brug, meddele dette på mail til info@familiehund.dk. Fortrydelsesretten regnes fra den dato aftalen er indgået, som fremgår af ordrebekræftelsen, og udløber 14 dage herefter.

Vi refunderer din betaling hurtigst muligt og senest 5 hverdage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

Holdtræning

Ved tilmelding til holdtræning, betales der forud. Udebliver kunden fra træning (uanset begrundelse), kompenseres det indbetalte beløb ikke. Forhindres familiehunds træner i at møde til en træning, forlænges den aftalte periode tilsvarende.

Coaching

Ydelsen betales forud. Forhindres familiehund i at gennemføre den aftalte coaching, tilbydes et andet tidspunkt, eller kunden kan få hele det indbetalte beløb retur. Kunden kan uden beregning afbestille en coaching, 24 timer før det aftalte tidspunkt. Ved senere afbestilling, opkræves et gebyr på 250 kr., som fratrækkes det indbetalte beløb, inden refundering.

 

reklamationsret

Hvis du ikke er tilfreds med den købte ydelse, kan du kontakte os på klage@familiehund.dk.

Købelovens mangelregler gælder ikke for abonnementer. Om du har 2 års reklamationsret efter reglerne i købeloven afhænger derfor af, hvad der skal leveres i henhold til abonnementsaftalen.

På køb af produkter med digitalt indhold, har du som forbruger reklamationsret i 2 år. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Vinni Guldhammer, ejer af familiehund.dk på klage@familiehund.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
https://naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal: https://ec.europa.eu/consumers/odr

Log ind på familiehund.dk

Er du endnu ikke medlem? Bliv medlem.

Bliv en del af nyhedsbrevet