Sådan finder du vores træningsplads i Vildbjerg

Træningspladsen ligger i udkanten af Vildbjerg, i et offentligt område kaldet Vildbjerg Søpark. De røde pile på billedet viser, vejen dertil, når du ankommer via Østergade.

Når du kommer ca. 200 meter ned ad Tranholmvej, kan du se en grusvej på din højre hånd, der drejer du ned. Hvis der er en bom, som spærer vejen, kan du parkerer i højre side, lige efter grusvejen.

Her ser du grusvejen, der fører ned til Vildbjerg Søpark, hvor vi træner med vores hunde. Hvis vejen er blokeret af en bom, så er den placeret lige ud for den store sten til højre på billedet.

Når man kan komme ind med bil, så kan du parkere lige ved indgangen til Vildbjerg Søpark.

Ofte vil vi anvende det græsareal der er lige ved siden af pavillionen. Det er et dejligt område, hvor der også er moderat stimuli af hundeluftere og motionister på stien.

Det er altid en god idé at medbringe te eller kaffe. Ind i mellem skal hvalpene / hundende have frikvarter, og så er det rart at få en god snak og en kop kaffe i læ, inde i pavillionen.

Hvis der er lidt for meget stimuli for hvalpene / hundene, så rykker vi over på arealet der ligger lige til højre for det primære træningsområde. Her er der masser af plads til øvelser.

Hvis vi skal træne søg eller spor, så er der et dejligt areal oppe ved vejen, lige overfor indkørslen til Vildbjerg Søpark, som kan bruges til det formål.

Log ind på familiehund.dk

Er du endnu ikke medlem? Bliv medlem.

Bliv en del af nyhedsbrevet