Familiehund
Hundetræning på 1. klasse

Hundetræning der giver pote

Hundetræning har altid været en del af mit liv. Erfaring med hunde, og med mange forskellige træningsmetoder har givet mig en stor viden om hunden, og hundens måde at kommunikere og samarbejde med os mennesker. Alt det jeg kan og gør bygger på livslang erfaring og træning af hunde. Jeg har absolut ingen formel træneruddannelse, men jeg har rigtig meget erfaring.

Hvalpehold starter 19. januar 2023

Kurset afvikles over 7 søndage. Kan 7 uger gøre en forskel? – Ja det kan det, men du skal også selv gøre en del og træne mindst 1 time dagligt, med de værktøjer og metoder du får ved hver fællestræning, de 7 søndage. Tilmelding senest 23. januar 2023.
LÆS OM KURSET HER

Min tilgang til træning bygger på positiv indlæring. Det vil kort sige, at jeg som udgangspunkt belønner den adfærd jeg ønsker og ignorerer det jeg ikke ønsker. Men der er mange tilgange til at opnå resultater. Hunde er forskellige, og vigtigst af alt, det er hundenes ejere også. Derfor skal adfærdsændring  og træning, tilpasses til din families hverdag, jeres udfordringer og jeres ambitioner.

Hvad skal du bruge denne side til?

Da du er navigeret ind på denne side, så har du sikkert en udfordring med din hund. Her på siden ligger der mange videoer, og der kommer flere til løbende. Disse videoer er små challenge til hundefolket, men også løsningsforslag på konkrete problemer.

Står du med en udfordring, så send en mail til mig. Er det noget jeg har en idé til løsning af, så laver jeg en lille video på opgaven, til glæde for dig og til glæde for andre besøgende.

Privat coaching i forbindelse med træningsforløb

Råd, vejledning og brug af denne hjemmeside er helt gratis. Ønsker du lidt mere indgående træning og hjælp, så tilbyder jeg privat coaching, hvor vi aftaler et træningsforløb hjemme hos dig, i hundens normale og trygge rammer. Sammen løser vi opgaven, og du lære at håndtere udfordringen. Privat coaching er ikke gratis, men du kan jo starte med at skrive, det er helt gratis.
Jann Guldhammer giver gerne viden om hundetræning videre

Sally og jeg træner mange timer. Jeg arbejder med hende fordi det er sjovt for både hende og mig, ikke for at gå til konkurrencer.

Træningsmetoder jeg arbejder efter

Jeg bygger min træning op efter en individuel vurdering af opgaven. Først og fremmest er jeg inspireret af absolute-dogs.com, som er helt fantastisk, fordi leg og samvær er omdrejningspunktet. Jeg finder også inspiration hos dygtige trænere som Siri Renée Richter, Henrik Ljungström, Lise Lotte Christensen eller Irene Jarnved.  Min styrke er, at jeg hurtigt kan vurdere, hvilke metoder der vil give resultat, for den enkelte familie og for den enkelte familiehund.Jeg tilbyder effektiv privat coaching og træning, ingen opgave er for lille, men nogle opgaver kan dog være for store.