Familiehund
Hundetræning på 1. klasse

Coaching

Jeg har ofte fået spørgsmålet "kan jeg få privatundervisning". Det kan du godt få, og ofte er det hele din familie der skal coaches. Hvis din hund fx hopper op af gæster, eller dine børn, så kan jeg lære din hund at lade være med det på 10 minutter, det tager lidt længere at træne familien.

En hund gør aldrig noget forkert, den gør nemlig lige præcis det, som du har lært den kan betale sig at gøre, eller den selv har fundet ud af, kan betale sig. Derfor er coaching en to-vejs øvelse. Du kunne sende hunden hjem til mig, og du vil se at meget er rettet efter få dage, men hvis ikke du og din familie lærer at gøre det jeg gør, så er det spild af tid og penge. Derfor er det ikke den bedste løsning at sende hunden på opdragelseshjem - det er nemlig dig og din hund der skal "opdrages" sammen. Det er grunden til, at jeg helst kommer hjem til dig og coacher.

Din hund hos os i nogle dage

Nogle gange er det en fordel, at jeg får mulighed for at lave grundtræning med din hund, inden vi går i gang med den konkrete udfordring sammen. Så bor din hund hos os i nogle dage, hvor vi træner intensivt. Hvis ikke du og din hund kan de basale ting som kontakt, sidde roligt, følge dig osv. så nytter det ikke at træne mere komplekse problematikker.

Hvad kan vi træne sammen

Det er jo meget individuelt, hvilke udfordringer du står med som hundeejer, men her er et par ting jeg har rigtig god erfaring med:

Jeg går sjældent direkte på problemet

De fleste af ovenstående problematikker, kan man ikke bare lige løse i et hug. Der er nogle grundlæggende ting, der skal være på plads, inden vi kan arbejde med din hund. Du finder mange af disse øvelser i mine videoer. Har du allerede styr på det grundlæggende så kommer vi hurtigt i gang. Se de 13 grundlæggende øvelser her.
Schæfer hopper op ad en dreng

Frederik leger med Sally i vores have

Prisen for privat coaching og holdtræning