Familiehund.dk
Online hundetræning

Privat coaching i dit hjem

Vi har ofte fået spørgsmålet "Kan jeg få privatundervisning?". Normalt er det hele din familie, der skal vejledes. En hund gør aldrig noget forkert, den gør nemlig lige præcis det, som du har lært den, at det kan betale sig at gøre, eller som den selv har fundet ud af, at det kan betale sig. Derfor er coaching en tovejsøvelse, hvor både hund og ejer skal trænes.

Din hund hos os i nogle dage

Nogle gange er det en fordel, at vi får mulighed for at lave grundtræning med din hund, inden vi går i gang med den konkrete udfordring sammen. Så kan din hund bo hos os i nogle dage, hvor vi træner intensivt. Hvis ikke du og din hund kan de basale ting som kontakt, at sidde roligt, at følge dig osv., så nytter det ikke at træne mere komplekse problematikker.

Hvad kan vi træne sammen

Det er jo meget individuelt, hvilke udfordringer du står med som hundeejer, men her er et par ting vi har rigtig god erfaring med:

Vi går sjældent direkte på problemet

De fleste af ovenstående problemer kan ikke løses med det samme. Der er nogle grundlæggende ting, der skal være på plads, før vi kan arbejde med din hund. Du kan finde mange af disse øvelser i vores videoer. Hvis du allerede har styr på det grundlæggende, vil du hurtigt komme i gang.
Se de 13 grundlæggende øvelser her.
Schæfer hopper op ad en dreng

Leg med din hund, det er så vigtigt. Både fordi det skaber et bånd, men også fordi leg giver hunden en logrende hale og udfordrer den mentalt

Priser for diverse ydelser hos familiehund.dk

Som retningslinje kan du se i nedenstående prisliste, hvad det koster at købe ydelse hos familiehund.