Familiehund.dk
Hundetræning på 1. klasse

Opret familiehund medlemskab

Når du er oprettet får du mulighed for, at fortælle lidt om din hund eller måske hunde.
Udfyld nedenstående, og klik på "Tilmeld dig nu" knappen. Vær især opmærksom på at din mail er korrekt udfyldt. Det er den vi bruger til kommunikation med dig, men også den der fremtidig bliver dit login. Du kan også udfylde "brugernavn", så du eksempelvis kan kalde dit "tarzan fra vejle" og bruge det som dit login navn.

Lidt om dig

Vælg første bogstav i dit navn


Familiehund - medlemskab der giver fordele

Når du er medlem har du fri adgang til samtlige videoer under "gode råd" og "Sjov med hund". For at få adgang til alle videoer, samt opnå yderligere fordele, så kræver det et VIP medlemskab. Inden du beslutter dig for den mulighed, så benyt dig af dit gratis medlemskab, og se de mange frie videoer, som du straks får adgang til, i de nævnte kategorier, som du finder under menupunktet "træning".

Der vil løbende blive flere ting her på hjemmesiden, som kræver VIP medlemskab, men vi holder også fast i, at der skal være mange gratis tilbud. For os her på familiehund er login et vigtigt redskab til at se, hvilke områder der besøges mest, og hvilke spørgsmål, der oftest søges svar på. Så medlemskab er altså en win win foranstaltning for begge parter.

Vi glæder os til dit gratis medlemskab.