Familiehund.dk
Online hundetræning

Online hundetræning

Handelsbetingelser


Ejerforhold

familiehund.dk
v/Primuz Event & Marketing
Sneppevej 1, 7480 Vildbjerg
TLF: +45 42657480
CVR: 40965424

Generelt

Familiehund.dk stiller en onlinetjeneste, samt engangsydelser til rådighed på https://familiehund.dk. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og familiehund.dk.

Handelsbetingelserne udgør samlet den aftale, der er gældende mellem brugeren og familiehund.dk.

For at få adgang til betalt VIP medlemskab, ydelser og rabatter, skal brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

Ydelsens omfang

Familiehund.dk udbyder i et tidsbegrænset VIP Medlemskab, fri adgang til videoemateriale på www.familiehund.dk. Desuden kan der købes enkeltydelser som f.eks. hvalpetræning, coaching, rådgivning eller online coaching. Rabatter, mailservice og ydelser, som er knyttet til et VIP medlemskab, kan kun opnås, i den periode VIP medlemskabet er aktivt.

Adgang til familiehund.dk

Brugeren skal for at få adgang til familiehund.dk registrere sig i en profil på hjemmesiden. Under datahåndtering kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte. Ved registrering må brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalingsmidler.

Ved registrering skal brugeren indtaste et brugernavn og et password. Brugerens login-oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto. Får brugeren mistanke om ulovlig brug af sine login-oplysninger, skal brugeren omgående underrette familiehund.dk, og ændre sit password.

Brugeren må ikke på nogen måde videresælge, overføre eller videregive video eller materiale fra hjemmesiden. familiehund.dk kan påkalde sig et erstatningskrav, hvis brugeren videregiver materialer fra hjemmesiden. Eventuelle tvister skal forelægges ved retten i Herning.

Som bruger af familiehund.dk accepterer du, at hjemmesiden funktionalitet kan være påvirket af overbelastning på internettet, andre netværksforstyrelser. Du accepterer, at familiehund.dk ikke er ansvarlig for eventuelle begrænsninger i brugen af hjemmesiden, forårsaget af overbelastning, problemer, svigt eller tekniske fejl.

Gebyrer og Betaling

Ydelser og VIP medlemskab betales i henhold til den til den enhver tid gældende prisliste, der er oplyst på hjemmesiden. Betaling for VIP medlemskab giver adgang til ydelser i 3 måneder, regnet fra betalingsdato.

Brugeren skal udføre betalingen for VIP medlemskab via de af familiehund.dk tilbudte betalingsmidler. Ved betaling modtager betaler en mail, med oplysning om udløbsdato for sit VIP medlemskab. VIP medlemskab forlænges ikke automatisk. Familiehund.dk modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, og mobilepay. Vi tager ikke noget kortgebyr.

Betalingskort du kan bruge på familiehund.dk
Efter betaling er gennemført, har du straks fri adgang til hele siden, samt de aktuelle ydelser og rabatter, VIP medlemskab åbner mulighed for.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Alle købsaftaler, ordrebekræftelser mv. indgås på dansk og der afregnes i danske kroner (DKK)

familiehund.dk benytter en sikker betalingsserver via Bambora, der krypterer alle oplysninger med en SSL protokol, hvilket betyder, at dine data er sikre og ikke kan læses af udefrakommende.

familiehund.dk’s URL, er ligeledes krypteret med SSL protokol.

Tilpasninger og ændringer

familiehund.dk forbeholder sig retten til at ændre VIP medlemskab og andre betingelser for brug af hjemmesidens VIP fordele. Ændringen vil aldrig påvirke igangværende VIP medlemskaber, men udelukkende være gældende for nye VIP medlemmer.

Fornyelse af online hundetræning

VIP medlemskab på familiehund.dk bliver indaktivt ved udgangen af den aftalte periode på 3 måneder. Vip medlemskab bliver ikke fornyet automatisk, men du kan naturligvis gentegne et nyt VIP medlemskab for en ny periode på 3 måneder.

Opsigelse af medlemskab

Opsigelse af medlemskab kan ske på ethvert tidspunkt. Har du ved udmeldelsen et aktivt VIP medlemskab, refunderes dette ikke, hvis der har været logget ind på hjemmesiden. Se i øvrigt vilkår for fortrydelsesret, i næste afsnit.

Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab på familiehund.dk, skal du gå til opsigelsesdelen under ”Din profil” under menupunktet "Medlemsside".

Når VIP medlemskabet er udløbet, vil du fortsat have adgang til det generelle medlemsområdet af familiehund.dk, som frit kan benyttes, uden et VIP medlemskab.

Fortrydelsesret

Ved køb af VIP medlemskab til familiehund.dk gives der 14 dages lovpligtig fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder, indtil det øjeblik, du logger ind på din brugerkonto første gang.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du inden fortrydelsesfristen udløber, og inden du tager VIP medlemskabet i brug, meddele dette på mail til info@familiehund.dk. Fortrydelsesretten regnes fra den dato aftalen er indgået, som fremgår af ordrebekræftelsen, og udløber 14 dage herefter.

Vi refunderer din betaling hurtigst muligt og senest 5 hverdage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

Holdtræning

Ved tilmelding til holdtræning, betales der forud. Udebliver kunden fra træning (uanset begrundelse), refunderes det indbetalte beløb ikke. Forhindres familiehunds træner i at møde til en træning, forlænges den aftalte periode tilsvarende.

Coaching

Ydelsen betales forud. Forhindres familiehund i at gennemføre den aftalte coaching, tilbydes et andet tidspunkt, eller kunden kan få hele det indbetalte beløb retur. Kunden kan uden beregning afbestille en coaching, 24 timer før det aftalte tidspunkt. Ved senere afbestilling, opkræves et gebyr på 250 kr., som fratrækkes det indbetalte beløb, inden refundering.