Velkommen til familiehund.dk

Det er mit ønske, at dette domæne skal være med til at udbrede et større kendskab til hundes behov og hjælpe med til at imødegå de problemer, der kan opstå med vores hunde af forskellige grunde.

Navigation.

Til venstre findes en oversigt over siderne på familiehund.dk. Sider med relevante underpunkter, vises med indrykket skrift.

 

Siden er udarbejdet i en ældre version af Frontpage, og der kan derfor være elementer, som ikke er helt opdaterede i forhold til nutidens hjemmesider. Det er dog sidens indhold, der er vigtigt og ikke, at siden er perfekt bygget op i forhold til IT-verdenens standarder.

 

Sidens indhold

Familiehund.dk fortæller noget om hundens oprindelse og historie, hundens adfærd og sprog, hvalpens udvikling, problemadfærd, opdragelse, køb af hund med mere.

 

Det skal dog påpeges, at hjemmesiden slet ikke dækker alle de udfordringer, vi kommer ud for, når vi får en hund. Det er umuligt at lave en hjemmeside, hvor alle problemer kan beskrives og alle spørgsmål besvares. De fleste emner er derfor beskrevet generelt her på hjemmesiden, og de handler i høj grad om at lære at forstå, hvordan en hund fungerer samt om, hvordan du forebygger problemer, inden de opstår.

 

Jeg håber, at du på de næste sider kan finde hjælp til en god start for dig selv og din hund eller til at få løst et eventuelt problem.

Finder du ikke, hvad du søger på siderne, er der under "Litteratur og links" henvisninger til bøger, hundesagkyndige og andre web-sider.

Du har også mulighed for at skrive til mig, hvis du har et særligt spørgsmål. Har jeg ikke svaret, kan jeg henvise til relevante hundesagkyndige, som gerne vil hjælpe. Bortset fra ganske få områder i Danmark, er der over hele landet mulighed for at få lokal hjælp, hvis du har et spørgsmål om hund, eller hvis du får problemer med din hund.

OPHAVSRET:

Billeder og videoklip hvor grå, langhåret schæfer findes uden andre hunde samt hjemmesidens tekst må gengives efter aftale med post@familiehund.dk og med følgende kildeangivelse: "Gengivet fra www.familiehund.dk".

 

Alle øvrige billeder af hunde på denne hjemmeside er gengivet med de aktuelle hundeejernes tilladelse, og disse billeder må ikke på nogen måde videregives.

Billeder af dingo og prærieulv (Coyote) er gengivet med tilladelse og med henvisning til de aktuelle websites, de er hentet fra. Disse billeder må ikke gengives uden særlig tilladelse fra det oprindelige website. Links til de oprindelige websites findes under: Litteratur og links.

Ulvebilleder er gengivet  i henhold til følgende ophavsret: "Gjengitt med ALPHA-gruppens tillatelse", og billeder af ulve må gengives med anførsel af ovenstående henvisning.

Overtrædelse af ovenstående regler vil kunne medføre retsforfølgelse i henhold til den til enhver tid gældende lov om ophavsret.

Karsten Malmstrøm

Min seneste hund. En langhåret schæfer. På billedet er han 6 ½ år gammel.

 

Engelsk Bulldog - hanhund på ca. 1 år. Har været legekammerat med den gamle schæfer oven for. Se mere under "billedserier og filmklip".

 

 

 

Schæfertæve, som på billedet er ca. 8 år. På ferie med sin familie og flok. En herlig ferie, som ALLE havde glæde af i Djurslands lavvandede bugter. Hun blev desværre aflivet sommeren 2006 på grund af sygdom. Hun blev 10 år gammel.

Tak til:

Hundekonsulent og web-designer Charlotte Pedersen for råd og vejledning i forbindelse med opbygning af layout, tabeller, koder og meget mere. Uden Charlottes hjælp var siden aldrig blevet en realitet.

Dorte Nielsen for at læse korrektur på alle opdaterede sider og for at tage mange synspunkter op til diskussion og ny vurdering.

Alle hundeejere, som har givet tilladelse til at offentliggøre billeder af deres hund, og som på andre måder har bidraget med indlæg og inspiration til hjemmesiden.

Alphagruppen.com, Desertusa.com og Andy Readman, Australien (www.australian-animals.net) for tilladelse til at bruge billeder af henholdsvis ulve, prærieulve og dingoer.

Monty Sloan for tilladelse til at gengive billeder af ulvene Chinook og Altair i banneret på denne hjemmeside (Chinook til venstre og Altair til højre).

En særlig tak skal rettes til Runar Næss (www.alphagruppen.com)  for at formidle kontakt til Monty Sloan. Uden Runars hjælp ville Chinook og Altair ikke kunne vises på hjemmesidens banner.

Se Monty Sloans billeder af ulve: www.wolfphotography.com (åbnes i nyt vindue)

 

Hjemmesiden er senest opdateret 25-10-13.